VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQS

Ja, onze bodyshapers zijn ontworpen met het oog op comfort. Ze maken gebruik van ademende materialen en innovatieve ontwerpen, zodat je ze de hele dag comfortabel kunt dragen.

Onze bodyshapers kunnen zich op verschillende gebieden richten, waaronder de buik, taille, heupen, dijen en billen. Wij bieden een reeks producten die zijn ontworpen om aan specifieke behoeften op het gebied van lichaamsvormgeving te voldoen.

Ja, bodyshapers kunnen ondersteuning bieden aan uw kernspieren, de houding verbeteren en tijdelijke verlichting bieden van lage rugpijn. Ze kunnen ook helpen het zelfvertrouwen te vergroten door het uiterlijk van uw lichaam te verbeteren.

Absoluut! Veel van onze bodyshapers zijn geschikt voor gebruik na de bevalling en kunnen zachte ondersteuning en compressie bieden tijdens de herstelperiode na de bevalling.

We bieden gedetailleerde maatgidsen en aanbevelingen voor elk product. Meet uzelf op volgens onze richtlijnen en houd rekening met uw specifieke vormgevingsdoelen bij het kiezen van de stijl van de bodyshaper.

Ja, onze bodyshapers zijn discreet ontworpen en kunnen onder de meeste kleding worden gedragen zonder dat lijnen of naden zichtbaar zijn. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik.

De onderhoudsinstructies variëren per product, maar de meeste kunnen met de hand worden gewassen of in de machine worden gewassen op een fijnwasprogramma. Zorg ervoor dat u de onderhoudsinstructies volgt die bij elk artikel worden geleverd, om een ​​lange levensduur te garanderen.

Ja, we hebben een probleemloos retour- en omruilbeleid. Bekijk onze pagina met retour- en omruilbeleid voor gedetailleerde informatie over het proces.

Hoewel veel van onze bodyshapers geschikt zijn voor lichte tot matige fysieke activiteit, raden we u aan de productbeschrijvingen te raadplegen voor specifieke details. Sommige items zijn ontworpen voor intensievere trainingen.

GRATIS RETOUR

Retourzendingen binnen 30 dagen ontvangen een volledige terugbetaling.

WERELDWIJDE VERZENDING

Overal verzenden, tarieven beschikbaar bij het afrekenen.

24/7 ONDERSTEUNING

Neem contact met ons op via info@essiebabe.com